Slik finner du beste varmepumpe i Steinkjer for ditt behov

Varmepumpevalg.no har gjort det enkelt for deg å finne ut hvilken luft-luft varmepumpe som passer for deg og ditt oppvarmingsbehov.

Alt du trenger å gjøre er å besvare 4 enkle spørsmål (se lenger nede på denne siden) som skal avdekke ditt oppvarmingsbehov. Når du har besvart de fire spørsmålene vises en liste over de 10 varmepumpene (helt nederst på denne siden) som passer best for deg.


Slik rangeres varmepumpene

Dataene som bruker for å rangerer varmepumpene er offisielle opplysninger som er oppgitt i forbindelse med energimerking. Vi har videre benyttet oss av en modell for å gi poeng til varmepumpene utarbeidet av Forbrukerrådet. Modellen fra Forbrukerrådet gir poeng til de forskjellige varmepumpene ut fra hvor pumpen skal installeres (Steinkjer) og om du prioriterer pris, ytelse eller en blanding av pris og ytelse. Det tas også hensyn til hvor kraftig varmepumpe du trenger ut fra boligstørrelse og om du skal supplere også med andre varmekilder. 


Finn også beste pris for varmepumpene

Rangeringen av pumpene tar hensyn til prisen som er oppgitt som veiledende (uten montering) av importørene. Når du bruker varmepumpevalg.no trenger du ikke forholde deg til veiledende priser. Du kan enkelt innhente reelle uforpliktende priser/tilbud (inkludert montering) fra flere lokale varmepumpeleverandører i Steinkjer og omegn, og på den måten få best mulig pris for de varmepumpene som er aktuelle for deg. 


Få fullstendige testresultater 

Du vil alltid få valget om å motta komplette testresultater for de pumpene du selv velger som mest aktuelle. Du får da disse resultatene på e-post, og kan sammenligne varmepumpene videre i ro og fred.


Varmepumpe Steinkjer

Klimesonen for Steinkjer er definert som "Kald", med relativt kalde vintre. Dette krever pumper som gir god COP (varmefaktor) ved lave temperaturer om du ikke skal måtte basere deg på alternative oppvarmingskilder i kalde perioder. 

Bruk 30 sekunder på å besvar spørsmålene under, og få anbefalt de beste varmepumpene for ditt behov.I hvilken klimasone skal varmepumpen brukes?

  • Nord-Norge eller i innlandet i Sør-Norge

  • Ved kysten

Hva er viktigst for deg?

  • Du vil ha en av de kraftigste varmepumpene uten å ta hensyn til pris

  • Du ønsker mest mulig varmepumpe for pengene, og å spare inn investeringen så raskt som mulig.

  • Du er opptatt av ytelse, men ikke villig til å betale for de dyreste varepumpene.

Isolasjon og størrelse på bolig. Hva passer best?

Aksepterer du å supplere med andre oppvarmingskilder i de kaldeste periodene, eller skal varmepumpen dekke hele oppvarmingsbehovet?

De beste varmepumpene for deg

Dette er de beste pumpene for deg basert på data fra Forbrukerrådet og dine valg på spørsmålene over. Ta bort avhukingen for de pumpene du ikke vil ha fullstendige testdata og priser på.

Produsent Modell Poeng Velg

Mitsubishi Electric Kirigamine Hara 8,7 83,7

Panasonic VE12 79,6

LG Nordic Prestige PLUS 12 77,2

Fuji Electric Norgespumpa Design 14 77,2

Daikin Ururu Sarara 35 76,1

Fujitsu Extreme 14LTCB 75,8

Panasonic VE9 75,8

General Design 14 75,8

Toshiba Daiseikai 8 35 75,7

Panasonic NE18 75,4

VELG

Få tilsendt fullstendige testdata for pumpene du har valgt.
Motta priser (inkl. montering) for valgte pumper på ditt postnummer.